Kedd, 2019-10-22, 7:09 PMFőoldal | Regisztráció | Belépés

Belépés

Keresés

Körkérdésünk

Értékeld honlapomat
Összes válasz: 189

Mini-chat

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Tenyésztési tanácsok 1.
Tenyésztési tanácsok 1.:
 1. Unikornis tenyésztés

+=!
Unikornisok akkor születnek, ha az általad megjelölt időpontban, percre pontosan fedezteted egy másik unikornissal, játék idő szerint.
Persze ekkor sem biztos, hogy szarvas csikó születik, hiszen unikornishoz rengeteg pénz és türelem, na meg persze szerencse kell.
Van egy tanácsom: Mielőtt kiválasztod a szülőket, fontos megnézned azt, hogy a fedezéseikből hányszor született unikornis.
Kísérletezni nem lehet velük, tapasztalatom van rá. 2 amerikai foltos unimnak lett egyszer uni csikója, és kísérletezni keztem rajtuk.
Persze nem vált be, két termékenységi varázspálcát buktam rá. Nem ajánlatos ugyanígy megpróbálnotok! 2 pálca, 2 zseton.
Ugyanígy a héra csomaggal. Van egy tétel, amit nem kaphatsz zsetonért, és nem is cserélhetsz. Hesztia adományával biztosan
unikornis csikó fog születni, de csak akkor ha unikornis szülőkkel, és percre pontosan történik a fedezés, akár máskor, csak biztos uni lesz.

Mi van ha nem unikornis születik?

+=?
Ennek több oka lehet: balszerencse, vagy valamit elrontottál. Ha a fedezés úgy történt, hogy az apa nem unikornis, akkor te vagy a felelős.
A fedezés előtt mindig meg kell nézni a szülőket. Másik oka, ha nem pontos időben történt a fedezés. Ha nem tudod hogyan kell fedezni őket,
olvasd a fórumot. Ha mégsem uni született, pedig minden jól ment, nem nézted meg a szülők ivadékait. Ez a 3 megjegyzés a te felelősséged, 
ha elrontod. Viszont ha megnézted a csikókat, pontos volt az idő, és mindkét szülő unikornis, akkor bizonyára nem volt szerencséd. Ez elég
idegesítő tud lenni, főleg ha rengeteg pénzt költöttél rá. Mert minél több unikornis ivadéka van az apának, annál drágább a fedezés.
 Vagy ha magas genetikai potenciáljú az unikornis apa, amelyet választottál. Jó tenyésztést, és nagyon sok szerencsét kívánok! 
Copyright MyCorp © 2019 |